napeta završnica

Košarkašice KK Vindi pobijedile su slovensku momčad ŽKK Krka i učvrstile treće mjesto u ligi

Objavljeno: 04.12.2016. 14:51

Foto: ŽKK Vindi

U dvorani Graberje jučer je odigrana utakmica 5. kola Extra lige LPI.si između ekipa ŽKK Vindi iz Varaždina i ŽKK Krka iz Novog Mesta. Utakmica je u napetoj završnici završila pobjedom Varaždinki s rezultatom 50:48.

Varaždinke su aktivno započele utakmicu, te je stoga prva četvrtina bila rezultatski najbolja na utakmici, 16:10. Nastavak utakmice i dalje je u premoći Vindi sve do zadnje minute, kada Vindi dobiva dvije trice i odlazi na poluvreme sa svega 4 koša prednosti, i rezultatom 26:22.

 U napetoj završnici utakmice posebno se istaknula perspektivan Lucija Kauzler koja je bez straha pogodila dvije trice i tako je Vindi ovu utakmici uspio završiti sa rezultatom 50:48.

Najefikasnije u redovima Vindi bile su Stanka Kudelnjak sa 13 koševa, Korina Francišković i Lara Brezovec s 10, Lucija Kauzler s 8 i Mateja Barušić sa 7 koševa. 

Vindi se nakon odigranih 5 kola nalazi na trećem mjestu iza još uvijek neporažene Ledite i Kranjske Gore – Jesenice od koje je u prvoj utakmici na domaćem terenu izgubila jedan koš. Posljednja utakmica ove godine igra se 10. prosinca u Murskoj Soboti protiv ekipe ŽKK Pomurje. 

Komentari