KK VINDI

Košarkašice Vindi obranile naslov pobjednica regionalnog Kupa

Objavljeno: 05.10.2021. 18:05

Zadnja izmjena: 05.10.2021. 18:10

Košarkašice KK Vindi iz Varaždina, na najljepši mogući način najavile su predstojeću sezonu u 1. Hrvatskoj košarkaškoj ligi, i to obranom naslova prvaka regionalnog Kupa.

U Virju je odigrana finalna utakmica regionalnog Kupa Ružice Meglaj Rimac. Varaždinske košarkašice izborile su pobjedu nad domaćom ekipom ŽKK Podravac u vrlo napetoj i izjednačenoj utakmici, te po drugi puta za redom osvojile regionalni Kup Ružice Meglaj Rimac rezultatom 53:58 (18:8, 14:16, 9:17, 12:17)

Za Varaždinsku ekipu nastupile su: Barušić (Cap) (8), Žanić (26), Brezovec (12), Dukić (4), Kauzler L. (4), Štrocinger (4), Božović, LukanLisec, Hrgarek, Vujec, Kauzler N.

Marko Škerbić, trener ekipe ŽKK Vindi zadovoljan je prikazanim.

 - Čestitam našim curama na obranjenom naslovu prvaka Kupa, a košarkašicama ŽKK Podravca na dobroj borbi, kao i domaćinu na organizaciji utakmice. Nakon dugo vremena, igrali smo utakmicu pred publikom, što je svakako doprinijelo motivaciji igračica i dobroj sportskoj atmosferi u dvorani. Odigrali smo utakmicu sa vrlo motiviranim protivnikom, što je i očekivano, s obzirom na činjenicu da se radi o finalu regionalnog Kupa. Utakmica je bila vrlo napeta, i nakon malog rezultatskog zaostatka u prvom dijelu, nekoliko puta smo se uspjeli vraćati u igru. Presudila je treća četvrtina u kojoj smo kontrolirali igru i uspješno odradili dogovorene zadatke. Okrećemo se pripremama za nastup u prvoj ligi, gdje nakon 1. kola u kojem smo slobodni, očekujemo košarkašice Koprivnice u Varaždinu 30.10, dodao je Škerbić.

Sezonu 2021/2022 košarkašice Vindi-ja igrat će u 1. Hrvatskoj košarkaškoj ligi, u skupini A. Prema rasporedu natjecanja, Varaždinske košarkašice slobodne su u 1. Kolu, a u 2. kolu, 30.10.2021. ugostit će ekipu ŽKK Koprivnica.

Komentari