KK Varteks

Košarkaški klub Varteks kreće u novu sezonu

Objavljeno: 14.09.2021. 17:23

Zadnja izmjena: 14.09.2021. 19:15

Košarkaški klub Varteks Varaždin krenuo je s upisima novih članova u Školu košarke, koja će se održavati u varaždinskim osnovnim školama, dvorani Graberje i osnovnim školama na području Varaždinske županije. Upisuju dječake od 1. do 6. razreda koji će biti podjeljeni u tri grupe. 

"Cilj nam je prenijeti djeci košarkaško znanje te kroz igru i vježbe potaknuti razvoj motoričkih sposobnosti koje su senzitivne kod dječaka od 1. do 6. razreda osnovne škole (brzine, agilnosti, ravnoteže, preciznosti, fleksibilnost, koordinacije...), a za što će biti zaduženi stručni košarkaški treneri s više godišnjim iskustvom u području košarke i sporta." poručuju iz kluba.

Treneri koji će sudjelovati su: Petar Zajec magistar kineziologije (15 godina košarkaški trener u mlađim dobnim kategorijama); Dejan Čonda - diplomirani trener košarke za rad s mlađim dobnim kategorijama s višegodišnjim iskustvom; Matija Ciglar prof. kineziologije (trener s višegodišnjim iskustvom u mlađe dobnim kategorijama i 2018 godine prvak države u košarci s dječacima 2 i 3 razred OŠ.); Petar Martinec - vanjski suradnik – kineziterapeut; Dalibor Kišić – kondicijski trener; Marin Cesarec i Andro Svaty – polaznici programa za trenera košarke.

Svi detalji vezani za članstvo i Školu košarke mogu se dobiti na mob:092 335 6241.

Komentari