KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: 'Ovoj su utakmici samo nedostajali golovi'

Objavljeno: 22.01.2023. 19:18

Zadnja izmjena: 22.01.2023. 19:32

U 18. kolu SuperSport HNL-a Varaždin i Lokomotiva su odigrali bez golova i podijelili bodove. Međutim Varaždin je imao najveću priliku na utakmici u trećoj minuti sučeve nadoknade i to sigurno stvara žal u taboru Varaždina.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević ovako gleda na utakmicu:

- Moram biti na kraju zadovoljan s bodom. Ali kada vidim ovu posljednju priliku u kojoj je bila stativa i lopta se odbila golmanu lokomotive u ruke onda mi je malo žao. Međutim, u prošloj utakmici je bio kazneni udarac protiv nas u posljednjoj minuti i to je nogomet. Utakmica je bila otvorena, a u prvom poluvremenu je Lokomotiva bila bolja. U početku smo imali i dosta sreće, naš golman je dobro reagirao. kako je prolazilo vrijeme mi smo igrali bolje. Drugo poluvrijeme je ponovo bilo otvoreno i s jedne i s druge strane. Ovoj utakmici su samo nedostajali golovi, naglasio je Kovačević

Trener Varaždinaca je u najavi utakmice govorio kako mu se sviđa stil igre Lokomotive, ali je njihova igra bila vrlo opasna za gol Varaždina večeras.

- Da, bili su brži a mi smo daleko stajali od igrača. Imali smo i mi dobrih izlazaka ali Lokomotiva se u početku nametnula. Znali smo mi da je Lokomotiva kvalitetna ekipa i pripremali smo se na to ali mi nismo bili dobri tih prvih 20 minuta. Mene veseli da smo mi dizali kako je vrijeme prolazilo tako da smo na kraju mogli i pobijediti. I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo ali po meni ovo je ipak najrealniji rezultat, zaključio je Kovačević.

Komentari