KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: Dečki daju sve od sebe, dobro rade i mogu biti samo još bolji

Objavljeno: 21.11.2021. 07:54

Zadnja izmjena: 21.11.2021. 07:56

Varaždin je u 13. Kolu Druge HNL pobijedio čvrstu ekipi Sesveta i to preokretom. Sesvećani su poveli u posljednjoj minuti prvog dijela, kada je Varaždin dominirao, a domaći su izjednačili i poveli golovima Postonjskog i Šege te tako pokazali izuzetan karakter momčadi.

Pobjednički mentalitet usadio im je i trener Mario Kovačević, koji ne skriva kako je ovo bila teška utakmica.

- Teška ali potpuno zaslužena pobjeda. Nogomet je takav, vidjeli ste prvo poluvrijeme trebali smo voditi s dva gola razlike. Mi ne postignemo te golove a još nas je i kazni u zadnjoj minuti i otišli smo na odmor tako da smo gubili 0:1. Jako je teško bilo u svlačionici za vrijeme poluvremena. Ja sam svu svoju energiju potrošio na uvjeravanje igrača da smo bolji i da je prvo poluvrijeme bilo dobro i da tako trebamo nastaviti i dalje, da ćemo sigurno preokrenuti utakmicu. Tako se na kraju i dogodilo i zato svaka čast mojim igračima, dodao je Kovačević.

Varaždin je i u ovoj utakmici dominirao, imao veći posjed lopte, vodio igru skoro cijelo vrijeme. Cijela ekipa se u posljednje vrijeme postavlja jako autoritativno.

- Mi želimo da budemo u vrhu, a momčad koja to želi mora igrati tako da dominira. Posebno se to odnosi na domaće utakmice, pred našim navijačima i na ovom lijepom novom travnjaku. Zahvaljujem se našim navijačima koji su nas podržali i kada nam je bilo teško. Sukus svega toga je naša pobjeda. Dečki daju sve od sebe, dobro rade i mogu biti samo još bolji, najavio je Kovačević.

Varaždin u sljedećem kolu očekuje gostovanje u Dugopolju, gdje ih ponovo čeka teška utakmica. Posebno je to vidljivo iz ovih utakmica u kojima su Varaždinci dominirali ali svejedno teško dolazili do pobjede.

Komentari