NK VARAŽDIN

Kovačević: Kroz visoki pritisak i posjed pokušat ćemo ugroziti Dubravu

Objavljeno: 02.12.2021. 15:17

Zadnja izmjena: 02.12.2021. 15:22

Jesenski dio Druge HNL stigao je do posljednjeg 15. kola. Između ostalih u njemu se sastaju i Varaždin – Dubrava TK u derbiju kola. Gosti imaju bod više i prvi su, a Varaždin je odmah iza njih na drugoj poziciji prvenstvene ljestvice.

Trener Varaždina Mario Kovačević zadovoljan je što se u posljednjem jesenskom kolu u Varaždinu igra derbi.

- Poslije remija u Dugopolju mi smo dobro radili, nemamo većih problema što se tiče igrača. Noa Vugrinec nažalost neće moći igrati a svi koji su bili ozlijeđeni ili su se oporavljali od bolesti sada su spremni, konstatirao je Kovačević.

Varaždinu u goste dolazi ekipa Dubrave koja je u posljednja četiri kola ostvarila četiri pobjede, uz gol razliku 9:0 u tim susretima, što je znak za dodatni oprez u varaždinskom stožeru. 

- Čeka nas jedan ozbiljan protivnik, koji je tempirao formu za kraj prvenstva. Inače su ekipa koja prima najmanje golova u ligi. Po svemu su zasluženo prvi i po tome se vidi koliko su ozbiljna momčad. Ali, mi igramo doma i tu se nikoga ne bojimo, naglasio je Kovačević.  

Bit će to tako sraz momčadi Varaždina, koja ima najefikasniji napad u ligi i najbolje obrane lige, momčadi Dubrave, koja je primila najmanje golova.

- Kroz visoki pritisak i posjed pokušat ćemo ugroziti Dubravu i postići taj gol. Vjerujem da budemo što prije postigli gol, pa će nam poslije biti lakše. Oni je ekipa koja nema zvučna imena, ali su kompaktni. Njihovi igrači žele iskoristiti Drugu ligu da se dokažu za nešto više. Očigledno su i dobra klapa, kada tako dobro igraju, dodaje Kovačević.

Susret 15. kola Druge HNL Između Varaždina i Dubrave Tim kabel igra se u subotu, 4. prosinca s početkom u 13.00 sati. Ulaz na stadion je besplatan.

Komentari