NK VARAŽDIN

Kovačević: Mene sada samo zanima da uigram ekipu za 1. kolo protiv Slaven Belupa

Objavljeno: 13.06.2022. 18:15

Zadnja izmjena: 13.06.2022. 18:17

Predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez danas je izjavio kako se pred klubom nalazi veliki izazov. Natjecanje u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa počinje 16. srpnja i svi u klubu se pripremaju za taj trenutak.

- Svi pokazatelji govore da se nešto pozitivno počelo događati u NK Varaždinu. Sve kategorije kluba su u najvišim rangovima natjecanja, vjerujem da ćemo ponovo proizvesti nekoliko igrača koji će biti priključeni prvoj ekipi. Vjeruje i da će prva momčad postati standardni prvoligaš, najavio je pripreme seniorske momčadi Vitez.

Klub je produži suradnju s trenerom Mariom Kovačevićem koji je prepordio varaždinsku momčad u Drugoj ligi i uveo je u Prvu ligu.

- Vjerujem da će Mario tu svoju pozitivnu energiju i kemiju, koju je stvorio u našoj svlačionici svojim dolaskom nakon 6. kola, a svi znamo kako je bilo do tada, održati i dalje. To je sigurno razlog zašto je za vrijeme dok je on bio na klupi osvojeno 75% bodova. Mislim da to nikome nije uspjelo, osim Kovačeviću, naglasio je Vitez.

"Jedva čekamo Prvu ligu"

Mario Kovačević, koji će po prvi puta kao prvi trener voditi prvoligašku momčad upozorava da je tek pravi posao pred njima.

- Sad je tek pred nama veliki posao da se ekipiramo. Mislim da je dobar dio ekipe ostao, da kostur momčadi imamo. Žao mi je zbog nekih s kojima se nismo još dogovorili, ali ostali su skoro svi bitni igrači.  Što se priprema tiče, mala je pauza bila. Međutim, i igrači jedva čekaju Prvu ligu i za njih je to izazov. Ja se nisam ni trebao odmarati, jer za mene nogomet nije umor. Pripreme su malo više od mjesec dana. Mene sada, kao trenera, konkretno zanima da uigram ekipu za 1. kolo protiv Slaven Belupa, zaključio je Kovačević.

Komentari