KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: Mislim da je golman Dugopolja bio igrač utakmice

Objavljeno: 22.05.2022. 22:02

Zadnja izmjena: 22.05.2022. 22:09

Neposredno nakon pobjede nad Dugopoljem, trener Varaždina Mario Kovačević nije krio da mu je ulazak u Prvu HNL s Varaždinom bio dugodišnji cilj.

Najprije je trebalo pobijediti Dugopolje, koje nije u Varaždin došlo s "bijelom zastavom". 

- Teško je bilo, iako mislim da je njihov golman bio igrač utakmice. Obranio je tri, četiri zicera. Oni su igrali opušteno, ali ipak svaka čast mojim igračima, dali smo dva gola i imali još pregršt šansi. Najbitnija je na kraju pobjeda. Mislim da smo zasluženo osvojili Drugu ligu, dodao je Kovačević.

Mario Kovačević svoj trenerski put započeo je u Međimurju, zatim nastavio u Varaždina, pa slijedi epizoda u Poletu iz Svetog Martina na Muri, Podravini, Međimurje, Mladost Ždralovi pa povratak u Varaždin ove sezone. 

- Već sam ulazio u Prvu ligu s Međimurjem i više puta sam sa svojim ekipama bio prvak ali ovo sam sanjao, da s Varaždinom uđem u Prvu ligu. Volim ove ljude, ovaj grad i Varaždin zaslužuje Prvu ligu, naglasio je Kovačević.

Nakon zasluženog slavlja nogometaša Varaždina čeka još posljednjem 30. kolo u kojem sljedeći vikend gostuju kod momčadi Dubrave.

Komentari