KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: "Moram reći da sam žalostan, posebno nakon drugog poluvremena"

Objavljeno: 20.08.2022. 21:48

Zadnja izmjena: 20.08.2022. 21:55

Burna utakmica 6. kola SuperSport HNL-a između Varaždina i Šibenika, nakon koje su svi žalili za svojim prilikama te na kraju priznali da je 2:2 i podjela bodova realan ishod viđenog na varaždinskom gradskom stadionu.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević nije krio da je nezadovoljan, ali i da je prevedan konačni ishod.

- Moram reći da sam žalostan, započeo je svoj komentar utakmice Kovačević. – Posebno sam žalostan zbog drugog poluvremena. Zbog ozljeda na terenu je bila još mlađa ekipa i ponovo smo bili u grču kao i protiv Slaven Belupa. Imali smo problema i u visini i bilo nam je teškom u prvom poluvremenu. Zato smo u drugom dijelu promijenili i sustav. Uveli smo i dva svježa igrača i drugo poluvrijeme je bilo onakvo kakvi smo mi željeli biti od početka. Brzo smo postigli i eurogol Šege i sve je išlo u dobrom smjeru, ali očito da moramo naučiti takve utakmice prelomiti i zabiti još jedan gol. Imali smo dvije prečke i nije htjela lopta u gol a onda prva prava kontra Šibenika u drugom poluvremenu i izbore jedanaesterac. Poslije toga opet otvorena utakmica s prilikama na obje strane. Na kraju kad se sve sagleda ishod je realan, zaključio je Kovačević.

Na kraju se zahvalio navijačima, kojih je danas bilo skoro tri tisuće, koji su bodrili momčad u prvom dijelu kada ih nije išlo te u drugom kada su im bili „vjetar u leđa“. Bez obzira što su svi željeli pobjedu, na kraju su igrači Varaždina ispraćeni s terena s velikim pljeskom.

Komentari