KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: "Na kraju smo htjeli još, ali očigledno nismo imali potrebnu snagu"

Objavljeno: 05.08.2022. 23:13

Zadnja izmjena: 06.08.2022. 00:14

Trener NK Varaždin Mario Kovačević pohvalio je navijače i Varaždine i Dinama za navijanje, i naglasio kako im je to dalo dodatnu snagu da izbore neodlučeni rezultat 1:1. Isto tako postavljen je novi rekord u gledanosti NK Varaždin, koji sada iznosi 7.132 prema službenom broju prodanih ulaznica.

Izboreni remi s našim najvećim i najtrofejnijim klubom rezultat je hrabre igre varaždinske momčadi kojom dirigira Mario Kovačević.

- Prvih dvadesetak minuta smo bili dobri, a poslije je Dinamo preuzeo konce igre i do izražaja je došla njihova kvaliteta. Nažalost primili smo gol u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena ali on nas nije obeshrabrio. Rekao sam dečkima da imamo još 45 minuta i da nema panike te neka samo tako igraju. U drugi dio smo dobro ušli, stiskali Dinamo i zasluženo izjednačili. Prelijepi gol je postigao Šego. Poslije sam očekivao novi pritisak Dinama, ali sam se nadao više od naših kontri i polukontri. Mislim da je susret realno završio, dodao je Kovačević.

Varaždinski nogometaši ponovo su pokazali koliko imaju želje i snage da se pokažu pred svojim navijačima. Pred kraj utakmice Kovačević je bio prisiljen mijenjati igrače koji više nisu imali dovoljno snage.

- Mi se još kompletiramo, neki igrači koji su danas ušli su tako reći prvi puta zaigrali za nas. Nemam kome što zamjeriti. Na kraju htjeli smo još, ali očigledno nismo imali potrebnu snagu. Vjerujem da kako bude prvenstvo odmicalo da budemo imali i tu moć da utakmicu u jakom ritmu odigramo do kraja i da ovakve utakmice možemo i pobijediti, zaključio je Kovačević.

Pred Varaždinom su u slijedećem razdoblju i utakmice protiv klubova s kojima će se boriti za poredak na prvenstvenoj ljestvici, pa ovakva prezentacija dobre igre ohrabruje navijače, koji će vjerojatno i nadalje pomagati svom klubu navijanjem. Treba naglasiti kako Varaždin  u dosadašnjem dijelu prvenstva ima najviše gledatelja u cijelom SuperSport HNL-u, te i taj podatak govori nešto u prilog igri i zalaganju varaždinskih igrača na terenu.

Komentari