NK VARAŽDIN

Kovačević očekuje opušteniji susret s Lokomotivom

Objavljeno: 26.10.2021. 12:50

Zadnja izmjena: 26.10.2021. 13:01

Nakon remija s Osijekom II u prvenstvu, NK Varaždin sutra, u srijedu 27. listopada očekuje susret Kupa HNS-a s Lokomotivom.

Varaždin će tako odmjeriti snage s prvoligaškom ekipom zagrebačke Lokomotive, koja je u nedjelju izgubila od Rijeke 0:2 u sklopu 13. kola HT Prve lige. Trener Varaždinaca, Mario Kovačević očekuje jednu opušteniju utakmicu.

- Utakmica Kupa protiv Lokomotive je utakmica koju igramo bez imperativa. Hoćemo odigrati jednu dobru utakmicu, u kojoj igramo protiv prvoligaša. U nogometnu je sve moguće, a pogotovo u Kupu. Ja vjerujem u svoju ekipu. Lokomotiva je igrala  i u srijedu i u nedjelju, imaju puni fond utakmica. Vidjet ćemo kakvu će ekipu imati za Kup, ali mi ćemo igrati pred našim gledateljima i sigurno imamo šanse protiv Lokomotive, najavio je Kovačević.

Jakov Karabatić, jedan od važnijih igrača u obrani Varaždina očekuje zanimljivu utakmicu.Srijeda u 17,30 sati

- Pratimo Prvu HNL i vidimo da se Lokomotiva nalazi gore na tablici, ali svejedno očekujem dobru utakmicu. Nećemo izaći na utakmicu i da ništa ne pokažemo. Mi ćemo im sigurno malo zapapriti i pokazati da se  Varaždin može nositi sa svima, dodao je Karabatić.

Susret 1/8 finala Kupa HNS-a između Varaždina i Lokomotive igra se sutra, u srijedu 27. listopada s početkom u 17.30 sati na varaždinskom nogometnom stadionu.

Komentari