NK VARAŽDIN

Kovačević se nada novom kiksu Dinama

Objavljeno: 14.10.2022. 14:10

Zadnja izmjena: 14.10.2022. 14:13

Foto: Arhiva

U sklopu 13. kola SuperSport HNL-a Varaždin u nedjelju, 16. listopada gostuje u Zagrebu na Maksimiru kod Dinama.

Prošli puta kada su igrali Varaždin i Dinamo, situacija je bila slična. Dinamo emocionalno ispražnjen nakon europskih utakmica, a Varaždin uvijek spreman za dokazivanjem. Tada je susret završio 1:1 i to je jedini remi Dinama u SuperSport HNL-u.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević priželjkuje da se ponovi scenarij iz prošle utakmice, ali postoji i bojazan da Varaždin ne motivira Dinamo pa da Varaždinci teško „nastradaju“ na Maksimiru.

Obje ekipe imaju svoje probleme i ozlijeđene igrače, te planove za naredne susrete. Varaždin će u ovom susretu biti bogatiji za Teklića i Herreru koji su odradili pauzu zbog kartona, ali ozlijeđeni Ba i Pellumbi još neće biti spremni, kao niti Urata. Novi ozlijeđeni su Šego i Katanec, na koje neće moći računati Kovačević.

Kovačević se ipak nada da će Dinamo imati slabiji dan, te da je detektirao situacije iz kojih njegovi igrači mogu postići pozitivan rezultat.

- Može se dogoditi neki slabiji Dinamov dan, kao što je bilo u Varaždinu, a mi smo spremni za iskoristiti pružene prilike. Ako se neke stvari pokope možemo doći i do boda. Dinamo ima puno dobrih strana, ali ima i onih lošijih. Kao i svaki klub na svijetu. Neću iznositi loše strane , nego ćemo ih još analizirati, pripremiti se i pokušati iskoristiti. Moramo biti hrabri, a svoje greške svesti na minimum, dodao je Kovačević.

Susret 13. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina igra se u nedjelju, 16. listopada s početkom u 15,00 sati.  

Komentari