NK VARAŽDIN

Kovačević: 'U jednom trenutku sam se osjećao kao trener Dinama...'

Objavljeno: 28.09.2022. 14:28

Zadnja izmjena: 28.09.2022. 20:11

U petak, 30. rujna s početkom u 18 sati NK Varaždin u sklopu 11. kola SuperSport HNL dočekuje momčad Istre 1961.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević zadovoljan je radom svih igrača u ovoj reprezentativnoj mini pauzi.

- Ovu pauzu smo dobro iskoristili, dečki koji nisu bili u nekoj od reprezentacija super su radili. U jednom trenutku sam se osjećao kao trener Dinama, jer smo neko vrijeme imali osam reprezentativaca i morali smo trenirati bez njih. Vesele me pohvale od strane izbornika, upućene našim igračima. Vratili su se svi zdravi i puni volje i želje, dodao je Kovačević.

Nakon pobjedu u 2. kolu u Puli varaždinska momčad je krenula uzlaznom putanjom. Međutim, Istra 1961 se u međuvremenu pojačala i pokazala se kao jako dobra momčad.

- Čeka nas jedan dobar protivnik. Po meni onu su u posljednjih nekoliko kola u najboljoj formi i alična su ekipa kao i mi. Od prošle utakmice u Puli, kada smo pobijedili, oni su doveli 6 ili 7 igrača. Očigledno su pogodili s tim igračima, tako da je to sada puno kvalitetnija ekipa. To se posebno vidi u utakmici protiv Slaven Belupa koju su dobili 3:0, a protiv Hajduka su vodili 2:1 do zadnje minute, pa je završilo 2:2. Svjesni smo kakav nas protivnik čeka ali dobri smo i mi. Jedva čekamo utakmicu, da pokažemo kako dosadašnji rezultati nisu slučajni, naglasio je Kovačević.

Što se igračkog kadra tiče Kovačević u petak neće moći računati na Pellumbija i Uratu zbog kartona, ali su i povrijeđeni, tako da je neizvjestan njihov povratak. Ostali igrači su spremni, osim onih koji su već dulje vrijeme ozlijeđeni poput Ba i Postonjskog.

Komentari