NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Dugopolja: Moji igrači žive za ovo

Objavljeno: 21.05.2022. 08:24

Zadnja izmjena: 21.05.2022. 08:29

U nedjelju, s početkom u 17.00 sati u sklopu pretposljednjeg, 29. kola Druge HNL momčad Varaždina će na svom stadionu ugostiti Dugopolje. Pobjedom Varaždinci su sigurni pobjednici Druge HNL i ponovo ulaze u Prvu ligu.

Trener Varaždina Mario Kovačević naglasio je kako je to i bila njihova želja, da na svom terenu osiguraju naslov prvaka.

- Očekujem zanimljivu utakmicu. Protivnik još nije osigurao ostanak pa i njima trebaju bodovi. Međutim, mi ćemo se maksimalno pripremiti. Znamo sve dobre strane Dugopolja, a sjećamo se i prošle utakmice s njima kada su nas stisnuli u drugom poluvremenu. Imali smo tamo i malo sportske sreće da je ostalo 0:0. Oni imaju nekoliko odličnih pojedinaca i sigurno neće biti lagano. Ali moji igrači žive za ovo tako da ne vjerujem da će biti grča ili straha. Pred punim tribinama dat će najbolje što mogu u ovom trenutku. Kad smo mi takvi onda se ne bojimo nikoga u Drugoj ligi, naglasio je Kovačević

Što se igračkog kadra tiče, nema kartoniranih igrača, ali Šego je i dalje izvan treninga zbog ozljede. Teklić je počeo trenirati nakon ozljede iz prošle utakmice, tako da bi mogao konkurirati za utakmicu protiv Dugopolja. Herrera trenira ali ne može odigrati 90 minuta, a svi ostali su spremni za sutrašnji susret.

- Nogomet se igra zbog gledatelja. Nama je prosjek oko dvije tisuće ljudi po utakmici, a teško kada negdje motaš igrati pred 50 ljudi. Svi se nadamo da ćemo napuniti stadion jer nogomet je najpopularniji sport. Svi se vesele ulasku Varaždina u Prvu ligu. Pune tribine nam ne bi trebale biti opterećenje, naši navijači su naš 12 igrač. Ako bude i malo problema oni će nas ponijeti , kao što je to bilo protiv Sesveta. Na kraju ćemo se svi zajedno veseliti jer mi svi jedno, dodao je Kovačević i još jednom pozvao sve one koji još nisu odlučili da dođu sutra od 17.00 sati na varaždinski gradski nogometni stadion i podrže ih u želji za pobjedom i povratkom u Prvu HNL.

 

Komentari