NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Dugopolja: Pratimo i vremensku prognozu

Objavljeno: 25.11.2021. 15:25

Zadnja izmjena: 25.11.2021. 15:31

Nogometaši NK Varaždina sutra kreću na put za Dugopolje gdje ih očekuje susret predzadnjeg, 14. kola Druge HNL s istoimenom ekipom.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević ponovio je kako su stalno fokusirani samo na utakmicu koja je pred njima, pa su tako i ovaj tjedan razmišljali smo o susretu s Dugopoljem.

- Čeka nas ozbiljna utakmica, jer je Dugopolje godinama u vrhu Druge HNL i igraju dobar nogomet. Znamo što nas čeka, ali mi smo i ovaj tjedan dobro radili a i napunili smo se samopouzdanjem. Vjerujem u dobar rezultat, a pratimo i vremensku prognozu zbog moguće kiše i vjetra kako bi se što bolje prilagodili onome što nas tamo čeka. Poštivamo Dugopolje ali bez obzira na neke manje probleme u kadru posložit ćemo dobru ekipu i odigrat ćemo dobru utakmicu, pa se nadamo i dobrom rezultatu, najavio je Kovačević.

Što se tiče igračkog kadra Kovačević ne može računati na Posavaca i Elezija koji su već prije završili ovu polusezonu. Međutim, dobra vijest je da je Postonjski je normalno trenirao, vraća se Belcar, Lusavec je trenirao normalno, a sitne ozljede imaju samo Herrera, Vugrinec i Topić.

- Dugopolje je ozbiljna i dobra ekipa koju drži nekoliko iskusnih igrača. To su prije svega Roč i Čerin, otraga, te Rodić naprijed. Ostalo su mladi igrači iz Hajdukove škole. Igraju i lijepi i otvoreni nogomet, vole se nadigravati ali i igrati čvrsto, pogotovo doma. Zato moramo znati odgovoriti na to, naglasio je Kovačević.

Desetak je ekipa u nekoliko bodova u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice Druge HNL, Varaždin je za sada vodeći ali ne primjećuje se euforija u ekipi istručnom stožeru, jer znaju da jedan lošiji rezultat može potpuno promijeniti izgled prvenstvene ljestvice.

Susret Dugopolja i Varaždina igra se u subotu, 27. studenoga s početkom u 13.30 sati.

Komentari