NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Sesveta: Protivnik će ići „na nož“

Objavljeno: 11.05.2022. 13:42

Zadnja izmjena: 11.05.2022. 13:48

U 28. kolo Druge HNL momčad NK Varaždin ulazi kao vodeća momčad lige s dva boda prednosti ispred drugoplasiranog Rudeša.

Varaždinci idu u goste u Sesvete, momčadi koja se bori za ostanak i trenutno je pretposljednja u ligi. Trener NK Varaždin Mario Kovačević ima problema s ozljedama kod svojih igrača, posebice napadača i još uvijek ne zna koja će jedanaestorica krenuti u susret protiv NK Sesvete.

Šego je najvjerojatnije izgubljen do kraja sezone, Domjanić i Topić su od prije ozlijeđeni, Herrera vjerojatno neće biti još sprema za utakmicu protiv Sesveta, Teklić se žalio na koljeno poslije prošle  utakmice tako da je popis igrača izvan „stroja“ popriličan.

- Teško će se biti pripremiti za Sesvete jer je kod njih došlo do promjene trenera i to već četvrti. Svaki trener donosi nešto novo, tako de se neće biti lako pripremiti. Međutim, ono što ja uvijek ponavljam mi moramo gledati nas i našu igru. Mi smo ekipa koja se bori za prvo mjesto a oni za ostanak. Ne znam kako su se doveli u ovu situaciju, ali to je njihov problem. Nas je utakmica protiv Rudeša dobro opomenula, a sada nas očekuje slična utakmica. Protivnik će ići „na nož“ jer im je svaki bod bitan. Mi se moramo prilagoditi i pokazati da smo kvalitetnija ekipa, dodao je kovačević.

Pobjeda od 4:0 protiv Jaruna je napunila momčad samopouzdanjem i realno je za očekivati pozitivan rezultat u Sesvetama. Susret se igra u petak, 13. svibnja s početkom u 17.30 sati u Sesvetama.

Komentari