NK VARAŽDIN

Kovačević: 'Znamo igrati i protiv agresivnih protivnika'

Objavljeno: 22.01.2023. 07:52

Zadnja izmjena: 22.01.2023. 07:56

NK Varaždin danas dočekuje momčad NK Lokomotiva u prvom proljetnom kolu SuperSport HNL-a. Nakon nadoknade utakmice s HNK Gorica Varaždinci ulaze u nastavak prvenstva s 5. mjesta i 23 boda, dok je Lokomotiva na 7. mjestu s 18 bodova na svom kontu.

Trener NK Varaždin ponovo će morati kombinirati sastav jer, ne može računati na Perića, Ba, Vugrinca i Mitrovskog, a upitan je Brodić. Vraćaju je Pellumbi i Zelenika, ali bilo je i problema s treninzima tijekom tjedna.

- Morali smo i po snijegu trenirati, dobro da imamo umjetnu travu. Ali, kako je nama tako je i njima. Što se tiče igračkog kadra tiče ima nas dovoljno, trenira se dobro. Protiv Gorice smo pokazali karakter i to protiv agresivnog protivnika koji je išao u „kost“. Uvjerili smo se da i protiv takvih protivnika možemo osvajati bodove. Cijenim i poštujem Lokomotivu, poslije naših najboljih ekipa, jer već godinama igraju dobar i napadački nogomet. Takve ih očekujem i u nedjelju, a takvi smo i mi, pa očekujem jednu dobru utakmicu. Vjerujem da su se naši gledatelji zaželjeli HNL-a i da će nas doći bez obzira na hladno vrijeme, mislim da smo to zaslužili. Mi ćemo dati sve od sebe jer kod kuće želimo svakog pobijediti pa tako i dobru i kvalitetnu Lokomotivu, najavio je Kovačević.

Varaždin i Lokomotiva susret 18. kola SuperSport HNL-a igraju danas s početkom u 17.10 sati.

Komentari