STUDENTSKI SPORT

Kreće i studentska futsal liga

Objavljeno: 30.10.2021. 10:12

Zadnja izmjena: 30.10.2021. 10:14

Futsal ekipa Sveučilišta Sjever počela je s pripremama za sveučilišno prvenstvo Hrvatske u futsalu, u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Ekipa Sveučilišta Sjever odigrala prvu pripremnu utakmicu u novoj akademskoj sezoni  i to s ekipom FOI Varaždin i izgubila rezultatom 5:3 (4:0).

Voditelj ekipe Sveučilišta sjever, profesor Nedeljko Pavlec je u prvom poluvremenu pružio priliku svim igračima, posebno novim, pa je neuigranost ekipe koja se prvi put  našla na terenu dovela do rezultskog minusa na poluvremenu. S druge strane Pavlec je pohvalio uigranost ekipe FOI Varaždin, pod vodstvom trenera Ljubeka i nekoliko dobrih pojedinaca.

- Drugo poluvrijeme završilo je u našu rezultatsku korist, kada su iskusni prvotimci iz prošle godine s nekoliko novodošlih igrača pokazali da se na Sjeveru ne treba bojati za predstojeće kvalifikacije lige HASS-a, dodao je Pavlec i zahvalio sudačkoj organizaciji koja je delegirala kvalitetne suce kako bi dobili pravi uvid u suđenje po službenim futsal pravilima.

Komentari