NK VRATNO

Foto - Kup općine Cestica ove je godine osvojio NK Polet

Objavljeno: 10.08.2021. 18:49

Zadnja izmjena: 10.08.2021. 18:54

Tradicionalni Kup općine Cestica u nogometu održan je ove godine u subotu i nedjelju, 7. i 8. kolovoza, a domaćin natjecanja bio je NK Vratno iz Gornjeg Vratna. 

Prvog dana natjecanja sastali su se NK Bratstvo i Otok Virje i NK Vratno (6:1) te NK Dinamo Babinec i NK Polet Cestica  (3:1). U susretu za treće mjesto igrali su NK Dinamo i NK Vratno, a nakon regularnog dijela (2:2) i izvođenja jedanaesteraca pobjedu su rezultatom 5:4 pobijedio je NK Dinamo iz Babinca. U finalu rezultatom 4:0, Kup općine Cestica i prijelazni pehar osvojili su nogometaši NK Poleta. 

Ovogodišnje 27. po redu natjecanje održano je pod pokroviteljstvom Općine Cestica, a čestitke domaćinu na dobroj organizaciji i natjecateljima na sportskom nadmetanju uputio je načelnik Općine Mirko Korotaj.

Uz načelnika Mirka Korotaja pehare natjecateljskim ekipama uručili su Ivan Bednjanić Bunić, potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica, Neven Furjan,  predsjednik Povjerenstva za sport Općine Cestica, Tomislav Lazar, općinski vijećnik i u ime domaćina Matija Babić, predsjednik NK Vratno.

 

Komentari