grad lepoglava

Lepoglava je bila domaćin susreta selekcija mladih nogometašica Varaždinske i Međimurske županije

Objavljeno: 14.10.2021. 09:04

Zadnja izmjena: 14.10.2021. 09:04

Lepoglava je u ponedjeljak bila domaćin međužupanijskog selektivnog susreta mladih ženskih nogometnih sastava Varaždinske i Međimurske županije.

Riječ je o susretu selekcija mladih nogometašica 2007., 2008. i 2009. godišta iz klubova s područja navedenih dviju županija kojima je ova selektivna aktivnosti, koju provodi Hrvatski nogometni savez, prigoda da kroz selektivni proces izbore mjesto u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Da bude domaćin selektivnom susretu mladih nogometašica Varaždinske i Međimurske županije, Lepoglava je odabrana zbog uvjeta koje pruža, prije svega zbog kvalitetnog novouređenog terena, ali i činjenice da je Lepoglava jedan od ženskih nogometnih centara što potvrđuje i činjenica da je na navedenom susretu nastupilo čak devet nogometašica iz ŽNK Lepoglave.

- Podupiremo ovakva događanja jer sport je važan za razvoj mladih, no isto tako važan je i za sve ostale generacije čega smo u Gradu Lepoglavi itekako svjesni i zbog toga puno ulažemo upravo u razvoj sporta stvarajući uvjeta koji svim građanima omogućavaju bavljenje sportskim aktivnostima. Ulažemo u izgradnju i uređenje sportske infrastrukture. Rezultat toga je i uređeno nogometno igralište na čijem se novom travnjaku igra ovaj susret mladih nogometašica, ali i izgrađena i uređena brojna igrališta na cijelom gradskom području - rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Komentari