Ljubo pomeo Berdycha za četvrtfinale Monte Carla!

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 14.04.2011. 14:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: ESPN

Ivan Ljubičić plasirao se u četvrtfinale Monte Carla pobjedom nad Čehom Berdychom 6:4, 6:2 te ide na boljeg iz meča Nadal-Gasquet

Ivan Ljubičić posve je potvrdio svoje izjave da obožava igrati u "svom" Monte Carlu. Nakon Chardyja i Tsonge, Ljubo je srušio i Tomaša Berdycha i to rezultatski još uvjerljivije od prve dvojice - 6:4, 6:2! Sljedeći mu je suparnik bolji iz meča Nadal - Gasquet.

Ljubičić je ponudio sedmom tenisaču svijeta i sedam godina mlađem Berdychu samo jednu break loptu, ali je i tu spasio. A u završnici susreta Berdycheva igra se posve raspala.

Iako Čehu već dulje vrijeme ne cvjetaju ruže, i dalje je jedan od najtalentiranijih igrača na Touru i samo je pitanje trenutka kada će opet izaći na stabilniju rezultatsku stazu.

S druge strane Ljubičić ponovno izgleda moćno (iako je pri rezultatu 4:1 u drugom setu tražio pauzu i masažu ramena). Stoga nije isključeno ni da bi u četvrtfinalu mogao napraviti puno problema šesterostrukom branitelju naslova u Monte Carlu - prvom tenisaču svijeta Rafaelu Nadalu. No Rafa prvo mora svladati talentiranog Richarda Gasqueta!


Agencija VLM


Komentari