NK LOKOMOTIVA - NK VARAŽDIN

Lokomotiva "potopila" Varaždin i zakomplicirala situaciju na dnu prvenstvene ljestvice

Objavljeno: 21.04.2021. 17:50

Zadnja izmjena: 21.04.2021. 17:51

 U sklopu 30. kola HT Prve lige ekipa NK Varaždin je gostovao u Zagrebu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, kod NK Lokomotiva i izgubio s visokih 4:0 (2:0). 

Varaždinci su u susret ušli malo bojažljivo, što je pomoglo agresivnoj Lokomotivi da već u 3. minuti povedu. Nakon kornera lopta je prošla kroz peterac a najbolje se snašao Maleš koji je savladao Horkaša udarcem s nekoliko metara. Šokiranim Varaždincima trebalo je više od deset minuta da uspostave igru i počnu prijetiti domaćoj momčadi. Varaždin je ozbiljno zaprijetio u 23. minuti kada nakon kornera Guerra Djou puca glavom pored gola Lokomotive. već tri minuta kasnije odličan udarac Đuraseka s ruba šesnaesterca odlazi tik uz desnu stativu Hedijinog gola. Kada se činilo da je Varaždin preuzeo inicijaticu i da se samo čeka kada će postići izjednačujući gol, sjevnula je kontra Lokomotive u 32. minuti i na centaršut Pivarića Papadopulos povećava vodstvo Lokomotive na 2:0. 

U drugom dijelu Varaždin kreće s izraženom namjerom da dostigne prednost Lokomotive i već u 48. minuti su bili vrlo blizu pogotku, ali Pivarić je spriječio ulazak lopte u gol. Nekoliko minuta kasnije još dvije prilika i za Varaždin i Lokomotivu ali mreže i dalje miruju. Varaždin i dalje niže prilike i poluprilike ali igrači Lokomotive uspijevaju sačuvati svoju mrežu. Zatim u dvije minute, 85. i 87. Lokomotiva postiže dva gola i domaći odlaze na visokih 4:0, te tim rezultatom završava susret.

Komentari