Loše vijesti: Kosteliću pukao menisk?

Objavljeno: 13.02.2012. 13:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: ivica.kostelic.hr

Ozljeda Ivice Kostelića, koju je zaradio na nedjeljnom slalomu u Sočiju, ozbiljnija je nego što su govorile prve prognoze! Vjerojatno se radi o puknuću meniska, piše index.

Kostelić u nedjelju navečer nije mogao stići iz Sočija u Basel, u kliniku Bruderholz, jer je zračna luka radila samo do 22 sata. Umjesto u Švicarsku stigao je u Zagreb.

U kasnim noćnim satima podvrgnut je magnetskoj rezonanci kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku. Ovaj pregled pokazao je više od prvog, koji je Ivica obavio u nedjelju u Krasnayoj polyani. Nažalost, Ivici Kosteliću utvrđeno je puknuće prednjeg roga i korpusa medijalnog meniska desnog koljena!

Ivica je trenutno na putu za Basel, gdje će napraviti pregled kod liječnika Wernera Müllera i Claudea Müllera koji su već nekoliko puta operirali njegovo koljeno te će se nakon pregleda donijeti odluka o eventualnom operativnom liječenju.

U slučaju operacije, Ivici će trebati određeno vrijeme za oporavak. Upitni su stoga njegovi nastupi u Banksom i Moskvi a možda čak i u Crans Montani. Praktički, u slučaju operacije mogao bi mirovati do kraja veljače. Kostelić ima 70 bodova prednosti u ukupnom poretku u odnosu na Beata Feuza.

Izvor: index.hr

Komentari