Lovren zbog ozljede propušta osminu finala Lige prvaka

Objavljeno: 14.02.2012. 14:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće biti na raspolaganju treneru Lyona za nastavak natjecanja u Ligi prvaka. Branič se još uvijek muči s ozljedom, piše Josip Piršljin za Sportnet

Nakon što su u prošlom kolu francuskog prvenstva neočekivano na domaćem terenu izgubili od Caena, nogometaše Lyona večeras očekuje prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv APOEL-a.

Trener Lyona Remi Garde niti za taj susret neće moći računati na svog obrambenog igrača i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji još uvijek nije zaliječio ozljedu.

Naime, Lovren je ozlijedio Ahilovu tetivu, a premda se smatralo kako je povreda lakše naravi, očekivalo se da će se branič ubrzo vratiti na travnjake. Ipak, Lovren još uvijek nije zaigrao službeni susret u 2012. godini, a bio je i suspendiran zbog udaranja protivničkog igrača.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama ove je sezone upisao 13 nastupa za francuskog prvoligaša u domaćem prvenstvu. Još je jednom zaigrao u francuskom Liga kupu, a ima i osam nastupa u Ligi prvaka uključujući i 7:1 pobjedu njegovog kluba na Maksimiru.


Izvor: hrsport.net

Komentari