HK LUDBREG

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić ugostio ludbreške hrvačice

Objavljeno: 23.03.2021. 17:33

Zadnja izmjena: 23.03.2021. 18:08

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić primio je članove Hrvačkog kluba Ludbreg nakon ostvarenih zapaženih rezultata na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim stilom. 

Varaždin je sredinom mjeseca ožujka bio domaćin pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u hrvanju za žene za 2021. godinu u uzrastima, kadetkinja, juniorki, mlađih seniorki i seniorki.

Ludbrežanka Iva Gerić bila je dominantna figura, u tri je uzrasne kategorije osim u kadetkinjama, gdje nije mogla nastupati, osvojila zlatne medalje u kategoriji do 65 kg. Niz zlata osvojile su i druge članice Hrvačkog kluba Ludbreg, Marta Busija, Nina Gerić, Sandra i Marta Besek, Lorena Bendelja, a medaljašicama se broncom pridružila i Sara Milner. Potpuna dominacija HK Ludbreg vidljiva je posebno ekipno, gdje su Ludbrežanke u dvije uzrasne skupine (juniorke i mlađe seniorke) ostvarile prvo mjesto.

Uspjeh je rezultat rada

Sandra i Marta Besek te trener Krešo Horvat iz HK Ludbreg danas su bili na prijemu kod ludbreškog gradonačelnika koji im je čestitao na postignutim uspjesima.

- Uspjesi ne dolaze preko noći, oni su rezultat rada i truda. Svjesni kvalitete hrvačkog sporta u  Ludbregu osigurali smo klubu da neometano treniraju u Sigecu. Vjerujemo da je i kontinuitet treninga bio jedan od bitnih faktora u postignutim rezultatima. Svjesni značaja ovog sporta u Ludbregu u proračunu smo osigurali 450 tisuća kuna za uređenje društvenog doma u Selniku koji bi trebao postati trajni dom za ludbreške hrvače, ali i druge borilačke sportove. Uskoro ćemo predstaviti ovaj zanimljiv projekt kojim bi se osiguralo još više termina za treninge drugih sportova u Gradskoj sportskoj dvorani – rekao je gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Komentari