KOŠARKAŠKI KLUB GRAFIČAR LUDBREG

Ludbreški košarkaši s puno optimizma ulaze u novu godinu i nastavak suradnje s KK Cedevita

Objavljeno: 05.01.2019. 17:50

Zadnja izmjena: 05.01.2019. 17:52

U KK Grafičar rezimirali su proteklu godinu u kojoj su nastupali Prvoj hrvatskoj ligi. Iako nisu uspjeli izboriti rezultatski ostanak, nisu razočarani. Prihvatili su to kao jedno veliko iskustvo.

Igrački su se ravnopravno nosili sa svim ekipama, ali žale za utakmicama izgubljenim u posljednjim sekundama. Po riječima mnogih, uz malo sportske sreće plasman je mogao biti barem u sredini lige. Također, su ustanovili i drugi problem a to je premali broj kvalitetnih igrača u regiji za tu razinu. U KK Grafičar smatraju da bi naknadno odustali od te lige, kao i KK Podravac iz tog razloga. Što se financija tiče smatraju da bi mogli pratiti klub ali dovođenje igrača izvan regije nije politika kluba i u klubu smatraju da je Ludbreg premala sredina za takve projekte. 
Jesenski dio odigrali su u 2. Muškoj ligi s pomlađenom ekipom uz dio iskusnijih igrača koji su igrali i prijašnjih sezona u Grafičaru. S prvim dijomsezone u klubu su zadovoljni, ali žale za porazom u derbiju s Podravcem. U tom susretu su izgubili ponovo u posljednjim sekundama. Zadovoljni su što domaći mladi igrači skupljaju iskustvo u seniorskim susretima i što je Poljak, trener prve ekipe ujedno i trener juniorske.
Škola košarke pod vodstvom trenera Horvata i uz asistiranje Triplata, Pappa i Kokoleka ostvaruje zapažene rezultate i okuplja sve vise mladih košarkaša. 
KK Grafičar nastavlja suradnju s prvacima Hrvatske, KK Cedevita na svim poljima čime su izuzetno ponosni, ali i zahvalni, a u 2019. godini žele nastaviti kao i prijašnjih godina raditi kvalitetno i gdje god je moguće poboljšati način rada.

Komentari