NK PODRAVINA

Ludbrežani drugi na Aton limač kupu u konkurenciji U16 ekipa

Objavljeno: 06.01.2022. 17:31

Zadnja izmjena: 06.01.2022. 17:34

Kadetska U16 ekipa NK Podravina sudjelovala je vrlo uspješno na poznatom i jakom dvoranskom nogometnom  turniru "na mantinele" na umjetnoj travi - ATON limač kup u Nedelišću, te osvojila 2. mjesto.

U konkurenciji 16 ekipa, u dva natjecateljska dana, naši dečki su pokazali izuzetnu borbenost i zrelost, te su prošli skupinu kao drugi, s istim brojem bodova kao i prvi, te su pobjedama u četvrtfinalu i polufinalu zasluženo ušli u finalnu utakmicu.

Nakon teške borbe i izjednačenog rezultata (2:2) u napetoj utakmici s vršnjacima iz Preloga, više sreće je u raspucavanju penala imala protivnička ekipa. Uz pehar, medalje i novčanu nagradu, dodatno priznanje ekipi je proglašenje najboljeg golmana turnira u kategoriji U-16, a to je Luka Lesar. Najbolji strijelac ekipe je Nikola Posavec s pet postignutih golova.

Konačni poredak u U-16 kategoriji: 1. Mladost Komet (Prelog), 2. NK Podravina (Ludbreg), 3. NC Vidovec.

Za NK Podravinu nastupili su: Luka Lesar, Ivan Draganić, David Cindori, Nikola Posavec, Noa Vađunec, Niko Krobot, Tin Blagus, Leo Vrban, Emil Janušić i Rok Kolak, a vodio ih je Bruno Posavec.

Komentari