HK LUDBREG

Ludbrežanka Iva Gerić otputovala na SP u Rusiju

Objavljeno: 17.08.2021. 18:04

Zadnja izmjena: 18.08.2021. 19:33

Ludbrežanka Iva Gerić i trener Ignac Horvat trenutno su na juniorsko SP, koje se održava od 16. do 22. kolovozu u ruskom gradu Ufa.

Posljednji tjedan pred odlazak Iva je, zajedno sa svojim klupskim kolegicama Sandrom i Martom Besek, Ninom Gerić i Sarom Milner, provela u kampu u Nagykanizsi, gdje je pod paskom našeg mađarskog stručnjaka Zsolta Szatmarija brusila formu.

Osim naših hrvačica, tamo su bile hrvačice i hrvači iz mađarskih i nizozemskih klubova. Početak pripremnog ciklusa za ovo SP u dosta velikoj mjeri poremetila je nezgodna povreda koljena kod Ive, tako da je u jednom trenutku bio i upitan odlazak u Rusiju. Na sreću, ispostavilo se da se radi o lakšoj ozljedi, koja je sanirana pod nadzorom doktora Borisa Lukića i Iva je spremna za naredne izazove. 

Iva nastupa u kategoriji do 62 kg a nastupa u četvrtak 19. kolovoza. U 1. kolu Iva je slobodna i čeka pobjednicu iz meča reprezentativki Indije i Njemačke. Iva će se boriti na strunjači A, borba broj 427. Live stream možete pratiti na linku: https://uww.org/event/world-championships-54⠀

Komentari