NOGOMET

Luka Ivanušec, nogometni dijamant iz Ljubešćice najavljuje Dinamo - Villarreal

GNK Dinamo

Objavljeno: 07.04.2021. 18:09

Zadnja izmjena: 07.04.2021. 18:25

Luka Ivanušec, član zagrebačkog Dinama sutra u 21 sat na stadionu u Makismiru zaigrat će povijesni susret četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala.

Na Dinamovim službenim stranicama možete pogledati video najavu utakmice u kojoj susret najavljuje Luka Ivanušec, rodom iz Ljubešćice. 

- Nije nam pritisak, ali se ne smijemo zavaravati. Neki misle da će poslije Tottenhama sve ići lagano. Moramo biti svjesni tko je Villarreal. Radi se o ekipi koja je po kvaliteti slična Tottenhamu. To je top ekipa. Moramo ući ponizno kakvi smo bili i do sada. Villarreal izgleda jako dobro ali i mi s druge strane imamo utakmice koje smo odigrali jako dobro. Imamo i mi svoje samopouzdanje i da će se nešto pitati i nas u ovoj utakmici, rekao je između ostalog Luka.

Usporeio je ova Tottenham i Villarreal te rekao kako je Tottenham engleska ekipa koja može igrati pas, a može igrati i na duge lopte, dok kaže da se kod Villarreala radi o puno pas igre i kombinatorici, kao i kod brojnih španjolskih ekipa. O očekivanjima i šansama te osobnom napretku Luka kaže da je Dinamo svake sezone u Europi i da se to već očekuje od njih.

- S tim velikim utakmicama i ja dobivam jedno iskustvo i sigurno da mi to puno znači. Izazovno je, ovo su drugačije utakmice nego u HNL-u, disciplina mora niti na najvećem nivou, dobro se pripremamo. Posebno se dobro pripremamo u fazi obrane, što je kod mene najviše nedostajala prije. To je sada puno bolje i iz dana u dan učimo nove stvari i rastemo svi zajedno kao igrači, dodao je Luka.

Komentari