TRANSFERI

Luka Ivanušec odlazi iz Dinama u Premiership?

Objavljeno: 23.12.2021. 21:47

Zadnja izmjena: 23.12.2021. 22:09

Luka Ivanušec prije dvije i pol godine je iz Lokomotive prešao u Dinamo i postepeno se nametnuo kao jedan od važnih kreatora igre, a nakon što je postao i član hrvatske nogometne reprezentacije postao je sve zanimljiviji i velikim europskim nogometnim klubovima.

Prema pisanju Sportskih novosti Luka je prvi na izlaznim vratima Dinama i možda već u zimskom prijelaznom roku stigne prava ponuda za njega. Naime, on je bio na meti klubova iz Premiershipa (Brentford) i dok je bio u Lokomotivi, pa nije neralno očekivati da će ponuda biti i sada. Prema neslužbenim informacijama bliskim klubu za njega se raspituju klubovi iz Engleske ali i Italije, te da je "istaknuta" cijena od 15 milijuna eura, ali konkretne ponude za sada nema.

Prema Transfermarktu Lukina tržišna cijena je 13,5 milijuna eura i trenutno je odmah iza Livakovića, koji je najvrijedniji igrač Dinama, procijenjen na 15 milijuna eura.

Podsjetimo da je Luka Ivanušec (1998) iz Ljubeščice, te da je nakon NK Varaždina  2015. godine prešao u Lukomotivu, a nakon toga 2019. u Dinamo. U Dinamo je prešao za 3 milijuna eura, dok je trener modrih još bio Nenad Bjelica, a u međuvremenu mu je cijena višestruko narasla. Njegov odlazak iz Dinama je vrlo izvjestan samo su još ostala otvorena pitanja hoće li to biti već sada ili na ljeto i koji će europski velikan poslati najizdašniju ponudu.

 

Komentari