završeno natjecanje

Mali nogomet na velika se vrata vratio u Sračinec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.02.2020. 13:33

Zadnja izmjena: 03.02.2020. 13:35

U subotu je održan posljednji krug malonogometnog Općinskog kupa općine Sračinec na kojem smo dobili i prve pobjednike ovog natjecanja, ekipu Le Tresor Caffe.

Kako poručuju iz Općine, od pobjede ili poraza važnija je činjenica da se ovim novim kupom mali nogomet na velika vrata vratio u općinu Sračinec.- Već za ovo prvo izdanje Općinskog kupa prijavilo se 12 ekipa, a interes je bio i veći. Želim zahvaliti svima koji su odlučili igrati, mnogobrojnim gledateljima koji su pratili odlične susrete te ravnateljici OŠ Sračinec Lidiji Valec i Varaždinskoj županiji koji su ustupili školsku dvoranu za ovo natjecanje, - rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec, koji je podijelio nagrade najboljim ekipama.

Osim odraslih, natjecala su se i djeca iz škole nogometa, a turnir, koji se održao kroz tri subote, za sve je sudionike bio besplatan. Igralo se s ekipama 5-1, a na turniru su mogli nastupiti isključivo igrači s područja općine Sračinec.

Turnir je uspješno realiziran uz podršku Općine Sračinec, a pomogli su i volonteri Marijan Liber i Toni Hudin, vrijednim donacijama uključili su se Rudolf Kirić, kafići i restorani Zeus, Le Tresor i Bedem, zatim MCI-TRADE d.o.o., prijevoznici Mario Plantak, Vlado Kovačić te mještani Sračinca i Svibovca Podravskog.

Caffe bar Zeus i Le Tresor Caffe su ekipe koje su došle do finala, a bolji su bili igrači Le Tresor Caffea, koji su osvojili prelazni pehar ovog novog natjecanja. Utakmicu za treće mjesto dobili su igrači NK Svibovec koji su bili bolji od Petkom u 7. Na turniru su sudjelovali Bedem, NK Svibovec, Zlatni kutić, Zeus, NK Sračinec, Slavuj, Velika graba, Panco Le Trèsor, Majstori, Pudvornica, Branitelji Sračinec i Petkom u 7.

 

Komentari