Olimpijski festival dječjih vrtića

Mališani 11 varaždinskih dječjih vrtića oprobali se u teniskom višeboju

Objavljeno: 17.05.2016. 17:22

Zadnja izmjena: 17.05.2016. 17:23

Foto: ZSZGV

U utorak je nastavljen 15. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina koji organizira Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora.

Nakon likovne radionice u ponedjeljak na temu Olimpijske igre u Riju, u utorak su se mališani iz 11 varaždinskih dječjih vrtića oprobali u teniskom višeboju na terenima Tenis kluba „Varteks“. Najuspješniji su bili prvoplasirani Dječji vrtić „Zečić“, drugoplasirani Dječji vrtić „Bajka – Zmajići“ i trećeplasirani Dječji vrtić „Čira-Čara“.

 15. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina nastavlja se u srijedu kada će mali biciklisti pokazati svoje biciklističko znanje i spretnost od 10 sati na Kapucinskom trgu. U organizaciji će pomoći Policijska uprava varaždinska i Hrvatski auto klub. U četvrtak od 9 sati mališani će se natjecati u plivanju na Gradskim bazenima „Varaždin“, a veliko finale olimpijskog tjedna je u petak od 16 sati na stadionu „Sloboda“. 16 vrtića s 18 ekipa i čak 523 sudionika, uz 125 odgojiteljica i odgojitelja, natjecat će se u atletici i nogometu. U slučaju lošeg vremena završno natjecanje na stadionu „Sloboda“ održat će se u ponedjeljak, 23. svibnja.

Komentari