rijeka osvojila kup

Mamić za eVaraždin : Poručujem Rijeci i Hajduku da su ovo vidjeli sad i nikad više

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.06.2017. 09:09

Zadnja izmjena: 01.06.2017. 09:09

Foto: Viktor Hranić

Iako se dugo špekuliralo o tome hoći li Zdravko Mamić doći u Varaždin na finale Kupa, Mamić se ipak na kraju pojavio na tribinima i gledao kako Dinamo gubi i drugi trofej ove sezone. Rijeka je uvjerljivo pobjedila 3:1 i definitivno dala jednu novu dimenziju u hrvatski nogomet, dimeziju u kojoj Dinamo više nije apsolutni vladar hrvatskog nogometa.

Iako je Mamić naočigled svih bio jako nezadovoljan ishodom ove situacije, ipak nije zaboravio na novinare koji su nestrpljivo čekali njegovu rekaciju na ovaj susret :

- Ovaj senzacionalan završetak u Varaždinu ne samo da daje nadu nego i daje potvrdu da je hrvatski nogomet nešto čudesno i da zaslužuje punu bolju poziciju i praćenje nego do sada .- rekao je Mamić i napomenuo kako je ovo prvi puta da su on i njegovi suradnici gledali poraz i gubitak titula.

Ipak, rekao je kako je ponosan što je dio ove nogometne obitelji. Za kraj, u svom je stilu nešto htio poručiti svojim protivnicima :

- Ovo ste vidjeli sad i nikad više. To ne umanjuje uspjeh Rijeke koji je senzacionalan i oni su to zaslužili i tu nema nikakve mrlje. Bili su bolji, ali ja poručujem njima i Hajduku i drugima: Vidjeli ste to sad i nikad više.- rekao je Mamić

Komentari