Mandžukić uoči Bayerna: Bilo bi bolje da Olić ne igra

Objavljeno: 26.01.2012. 13:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: scsport.ba

U 19. kolu Bundeslige nogometaše Wolfsburga očekuje teško gostovanje na Allianz Areni, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić počeo je s normalnim treninzima i trebao bi biti spreman za susret, piše sportnet.

Nakon što je tijekom pripremne utakmice protiv uzbekistanskog Bunyodkora dobio jedan udarac nakon čega je ispljunuo krv Mario Mandžukić je odradio dodatne liječničke pregleda koji su trebali utvrditi o čemu se radi.Ipak čini se kako ozbiljnijih posljedica neće biti.

- Osjećam se dobro i bit ću spreman za gostovanje u Münchenu - izjavio je Mandžukić koji je bez problema odradio trening s prvom momčadi.

Iako njegova momčad ne blista ove sezone Mandžukić vjeruje da mogu pripremiti veliko iznenađenje.

- Moramo igrati pametno i čekati našu priliku. Mislim da možemo svakoga pobijediti pa tako i Bayern. Igramo protiv velikog kluba s bogatom tradicijom i radujem se toj utakmici –rekao je Mandžukić.

Za kraj se osvrnuo i na odličnu formu koju je na pripremama prikazao reprezentativni kolega iz napada Ivica Olić.

- Bilo bi bolje da ne igra protiv nas jer je stvarno u dobroj formi. Drago mi je da se opet vratio, ali se nadam da ću ipak na kraju ja slaviti-  istaknuo je napadač Wolfsburga.

Mandžukić je otkrio i da je pozvao Olića da mu se priključi među Vukovima.

- Rekao sam mu da ako neće igrati u Bayernu slobodno dođe u Wolfsburg na što se on samo nasmijao - zaključio je Mario Mandžukić.

Izvor: sportnet.hr

Komentari