Pannonian Challengea

Marin Ranteš otvara 23. izdanje Pannonian Challengea

Objavljeno: 15.06.2022. 12:41

Zadnja izmjena: 15.06.2022. 12:46

Sve je spremno za početak 23. izdanja Pannonian Challengea – najuspješnijeg regionalnog festivala ekstremnih sportova i urbane kulture koji u Osijek i ove godine dovodi ponajbolje svjetske SKATE, INLINE i BMX sportaše, ali i odličan popratni glazbeni program.

Upravo je to najavljeno danas na konferenciji za medije koja je održana u osječkom Skate parku uoči početka festivala koji će trajati do nedjelje, 19. lipnja. Ovogodišnji lightmotiv festivala je povratak u kvart, odnosno povratak Pannonian Challengea svojim počecima i primarnoj svrsi povezivanja svih dijelova grada i stanovnika da kao jedno dišu i dočekuju goste iz drugih gradova u vremenu trajanja festivala.

Jurica Barać, direktor festivala Pannonian Challenge naglasio je da se od danas u Osijeku može uživati u ekstremnom sportu i urbanoj kulturi i to punih pet dana i noći.

- Sportski dio će obilježiti okršaj osvajača brončane medalje s Olimpijskih igara - Declana Brooksa i prošlogodišnjeg pobjednika BMX kategorije, našeg Marina Ranteša. Večernji sati su rezervirani za odličan DJ program koji je složila naša DJ-ica i producentica Sunčica Barišić, poznatija kao DJ Insolate, a održava se I završnica devete sezone najvećeg esport natjecanja - A1 Adria League - u sklopu događanja Reboot Online Games Week powered by A1. Također, sve one koji su u mogućnosti donirati bicikl za Ukrajinu, pozivam ih da to naprave od 16. do 19. lipnja, a mogu i donirati direktno putem računa koji se nalazi na našim društvenim mrežama i službenoj web stranici, dodao je Barać.

Na konferenciji su prisustvovali osim Jurice Baraća, direktora Pannonian Challengea i Ivan Radić, gradonačelnik grada Osijeka, Josip Miletić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije, Tatjana Roth, pročelnica županijskog Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije, Tajana Rogulja, direktorica Turističke zajednice grada Osijeka, Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska te Damir Đurović, direktor tvrtke Reboot.

Komentari