NK VARAŽDIN

Mario Carević: Nedostaje nam još desni bočni

Objavljeno: 24.07.2021. 17:45

Zadnja izmjena: 24.07.2021. 19:00

Nogometaši NK Varaždin, nakon povratka iz Svetog Martina na Muri, treniraju u Varaždinu i okolici, s obzirom da se još radi na izgradnji terena na gradskom nogometnom stadionu.

Dio priprema provedenih u Međimurju trener Varaždinaca Mario Carević opisuje kao vrlo uspješne. – Sve je prošlo po planu, a najvažnije je da nije bilo ozljeda. Rezultati su bili dobri ali još treba raditi na nekim segmentima igre i taktici, dodao je Carević.

Sljedeću pripremnu i kontrolnu utakmicu Varaždin igra protiv Slaven Belupa već sutra, u nedjelju 25. srpnja.  Kao što je bilo najavljeno bit će to utakmica protiv igrača prvoligaša iz Koprivnice koji su do sada imali manju minutažu u svom klubu. Nakon toga dogovorena je utakmica protiv Lokomotive 1. kolovoza.

- Nadam se da ćemo uspjeti, između ova dva susreta dogovoriti još jednu prijateljsku utakmicu, najavio je Carević.

Igrački roster za drugoligašku sezonu NK Varaždin već je poznat s tim da se još uvijek traga za još najmanje jednim pojačanjem.  – Sve pozicije su manje – više pokrivene ali još nam nedostaje desni bočni, naglasio je Carević.

Sa seniorskom ekipom je i dio juniora NK Varaždin, koji u prijateljskim utakmicama dobivaju priliku pokazati kako se snalaze u seniorskom nogometu.  – Svi juniori koji su s nama na pripremama su talentirani i dobit će priliku za dokazivanje, a na karaju ćemo odlučiti koje ćemo priključiti seniorskoj ekipi za Drugu ligu, dodao je Carević.

Komentari