NK VARAŽDIN

Mario Kovačević se nada kako će se u nedjelju veseliti

Objavljeno: 22.10.2021. 11:32

Zadnja izmjena: 22.10.2021. 11:36

U sklopu 10. kola Druge HNL NK Varaždin u Osijeku gdje ga očekuje druga momčad Osijeka.

Podsjetimo da je Varaždin dolaskom trenere Maria Kovačevića popravio svoj bodovni konto i trenutno se nalazi na 7. mjestu prvenstvene ljestvice s 13 osvojenih bodova, dok je Osijek II na 12. mjestu s dva boda manje od Varaždina.

U međuvremenu NK Varaždin odigrao je prijateljsku i humanitarnu utakmicu s Poletom iz Cestice.

- U sklopu pripreme za utakmicu s Osijekom imali smo i prijateljsku i humanitarnu utakmicu u Cestici, koja nam je jako dobro došla, naglasio je Kovačević te dodao kako je ponovo isprobao dvadesetak igrača.

"Oprezno i čvrsto"

Trenutno je u najvećem fokusu stručnog sstožera i igrača kluba utakmica s Osijekom.

- Osijek II je mlada ekipa, koja je u svojim godištima najbolja u svom kraju i Hrvatskoj. Birani su i nisu dovedeni u Osijek, zbog ničeg drugog nego zbog kvalitete.  Znamo da nas čeka mlada i odlična ekipa. Ovu ekipu Osijeka II sigurno čeka perspektiva i to su igrači koji žele igrati za prvoligašku ekipu Osijeka. Međutim, mladost može biti i prednost i mana. Vjerujem da ćemo znati iskoristiti njihove slabosti, da ćemo se postaviti čvrsto. Protiv njih je teško igrati, proučavamo u posljednja tri dana njihove utakmice i sa svim protivnicima s kojima su igrali su dominirali. Igraju dosta ofenzivno tako da moramo biti oprezni i čvrsti. Ako budemo takvi onda sam siguran da ćemo mi imati svoje prilike i vjerujem da ćemo ih onda i iskoristiti te se na kraju veselili, dodao je Kovačević.

Susret 10. kola Druge HNL između Osijeka II i Varaždina igra se u nedjelju, 24. listopada na stadionu Gradski vrt u Osijeku s početkom u 15.00 sati. 

Komentari