Mario Stanić: Koalicija Štimac-Mamić-Šuker je neprirodna

Objavljeno: 17.05.2012. 16:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: www.chelseafc.com

„Vatreni“ Mario Stanić u svojoj se kolumni na portalu igraliste.hr osvrnuo na osovinu Mamić-Štimac-Šuker koja se sprema vladati hrvatskim nogometom te istaknuo da je ta koalicija neprirodna poput genetskog inžinjeringa....

- Sve ima svoju cijenu i kad se pojavi  zajednički  interes, svi su spremni koalirati, to jest križati se! Mora da ste kao i ja čuli za pojam genetički  inžinjering. Ne znam što to točno znači, ali mislim da se radi o mijenjaju genetskog koda raznoraznih vrsta povrća i voća ili čega  vam god padne na pamet. Osobno to shvaćam kao križanje svega i svačega. E, tako se i mi križamo  (mijenjamo genetsku strukturu) zbog zajedničkog interesa- objasnio je Stanić u svojoj kolomuni koaliciju Mamić- Štimac- Šuker.

Bivši igrač Parme, Chelsea, Benfice, Dinama ne vjeruje u ovu koaliciju jer je, kako tvrdi, po prirodi veoma sumnjičav kada se spajaju nespojive opcije.

- Držimo se za ruke da si oči ne iskopamo', rekao je jednom Ćiro Blažević na pitanje kakav je odnos između njega i tadašnjeg predsjednika Mikše. Upravo u toj kratkoj rečenici je puno toga otkriveno i poprilično jasno ukazuje kakav ce biti odnos između novog trojca Šuker-Mamić-Štimac. Možda krivo vidim, možda pretjerujem, ali  svu trojicu donekle  poznajem i usudim se prognozirati  njihove odnose. Tri vozača žele voziti jedan te isti auto, šest ruku na volanu jednog te istog auta voze poput pijanca! – istaknuo je Stanić.

Proslavljeni nogometaš tvrdi da je od ove trojice to vrlo neiteligentno te da su protivnicima naših reprezentativaca u skupini na Europskom prvenstvu time napravljene velike usluge.

- Nekad veliki igrači imaju tako loš tajming. Stvarno sam razočaran. Kakav je to signal i poruka  igračima i javnosti, sad kad  je reprezentaciji najpotrebniji MIR?! Napravili ste veliku uslugu Ircima, Španjolcima i Talijanima. Raditi to pred sam početak Eura  i to na ovakav način, po mom mišljenju  je vrlo neinteligentan potez. A ja, zbog svih ovih stvari koje sam naveo u kolumni, jednostavno vam ne vjerujem. Imam pravo da se izjasnim i poručim svima koji vole nogomet i repku da je moja vjera u vas ishlapila istog časa kad ste odabrali krivi trenutak za turbulencije pred jednu od najvećih i najvažnijih nogometnih smotri- tvrdi Stanić.

Izvor: igraliste.hr

Komentari