Nedeljančan u dresu repke

Marko Rog nakon pobjede protiv Španjolaca: Znali smo da imamo kvalitetu, no nismo se nadali tako uvjerljivoj pobjedi

Objavljeno: 25.03.2016. 19:25

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 19:28

Foto: Facebook Marko Rog

Hrvatska U-21 reprezentacija jučer je napravila pravu senzaciju uvjerljivo slaveći protiv favoriziranih Španjolaca 3:0. Veliki obol pobjedi dao je nogometaš iz Nedeljanca Marko Rog koji je odigrao cijeli susret. S Rogom smo se čuli dan nakon susreta, a ističe da nije očekivao tako uvjerljivu pobjedu.

Bez nekolicine ozlijeđenih i kartoniranih igrača, izabranici Nenada Gračana poveli su u 36. minuti dvoboja preko Ćalete-Cara koji je glavom zabio pod gredu. Samo šest minuta kasnije Ćorić je proigrao Pericu, koji je loptu poslao ispod Arrizabalage za vodstvo 2:0.

S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, a već na početku drugog dijela Arrizabalaga je pogriješio ispred svog kaznenog prostora i Perica mu je ukrao loptu te mirno zabio za visokih 3:0.

Zadovoljan Rog

Obol pobjedi dao je Marko Rog koji je odigrao cijelu utakmicu.

- Odigrali smo stvarno vrhunski protiv Španjolaca. Znali smo da imamo kvalitetu, no nismo se nadali tako uvjerljivoj pobjedi. Stvarno smo presretni jer je ovo važna pobjeda koja nas je vratila na čelo skupine - rekao je Marko Rog nakon utakmice koji je zadovoljan i svojim nastupom.

- Naravno se uvijek može bolje, ali zadovoljan svojim igrama, kad ekipa pobjeđuje - dodao je Rog kojem s hrvatskom U-21 reprezentacijom slijedi utakmica protiv Estonije u Zaprešiću.

- U tom susretu nema dvojbe, idemo po nova tri boda. Slavili smo u gostima tako da ne bi trebalo biti većih problema u Zaprešiću - zaključio je 20-godišnji igrač Dinama.

Kvalifikacijska utakmica za nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj protiv Estonije igra se 28. ožujka.

Komentari