MOTO SPORT

Martin Vugrinec - Spidermartin dobio pozivnicu za WorldSSP utrku

Objavljeno: 18.07.2021. 07:54

Zadnja izmjena: 19.07.2021. 08:08

Martin Vugrinec - Spidermartin iz Novog Marofa već je ponato ime u moto svijetu, pogotovo u njemačkom IDM SuperSport prvenstvu.

Rezultat dobrih utrka je i pozivnica za nastup 7.i 8. kolovoza u češkom Mostu, u sklopu WSSP prvenstva, piše Motogp.cro. WSSP je riznica talenata i odskočna daska za kremu motosporta - WSBK i MotoGP, pa tako velika prilika za Martina koji bazu ima u njemačkom Bochumu.

Također, u prestižnom SpeedWeekend-u objavljena je najava nove sezone u razgovoru s Martinom Vugrincem i njegovim željama da vozi veće i priznatije utrke od IDM Supersport 600. Martin je odradio dvije utrke u Alpe Adria Cupu na stazi na Grobniku. - Vikend je bio stvarno sjajan, rekao je Martin za SpeedWeekend, - Bila je to izvrsna prilika za moje domaće navijače da me vide uživo na utrci. Zauzeo sam pole position i pobijedio u obje utrke s velikom razlikom. Također sam postavio novi rekord u klasi 600, koji je sada 1: 28.031, dodao je Vugrinec što može značiti samo jedno - odličnu moto-sezonu koja se nalazi pred njim.

 

Komentari