Martina Štefinec do dvije bronce na jakom plivačkom mitingu Banja Luci

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 27.04.2015. 18:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: PK Barok

Desetero članova Plivačkog kluba Barok proteklog vikenda nastupilo je na vrlo jakom međunarodnom mitingu u Banja Luci, a posebno se istaknula Martina Štefinec koja je osvojila dvije brončane medalje.

U konkurenciji 563 natjecatelja iz čak 63 kluba iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Rumunjske i Grčke, mlađa juniorka Martina Štefinec osvojila je dvije brončane medalje u utrkama 50 i 200 prsno u A finalima. Još je nastupila u B finalu na 100 prsno zauzevši peto mjesto.

Uz Martinu, jedini plivač Baroka koji je izborio nastupe u A finalima bio je senior Mario Vlahinja koji je u disciplinama 100 i 200 delfin zauzeo deveto i 10. mjesto. Zapažene nastupe ostvarili su mlađi juniori, pa je tako Mirta Piskač izborila je tri B finala, Martin Kocijan dva, a Lea Ćelić, Neven Lončarić i Nikola Briški po jedno.

Štefinec, Vlahinja, Piskač i Kocijan isplivali su i A norme za Prvenstvo Hrvatske. Vrlo dobre rezultate, ali bez plasmana u finala ostvarili su i Luka Cvetko, Mirta Vučetić i Elena Škrapec.

Ovo natjecanje starijim plivačima Baroka poslužilo je kao prva provjera forme u ljetnoj sezoni natjecanja.

Komentari