nije bilo sreće

Martinu Vugrincu se usred trke ugasio motor - ostao bez bodova

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.05.2017. 14:53

Zadnja izmjena: 27.05.2017. 23:07

Nakon što je jučer na Europskom prvenstvu u Poljskoj mladi motociklist Martin Vugrinec pobjedio u prvoj utrci, danas nažalost nije bilo sreće. Evo što je o današnjem pehu napisao tata Ivica na facebooku :

- Veli se da sreća prati odvažane. Neznam iz kojeg razloga božića Fortuna ponovo nije bila na našoj strani. Martin je u potpunosti držao trku pod kontrolom nakon malo slabijeg starta u četvrtom krugu brutalno je prešao u vodstvo i na izlazu na ciljnu ravninu napravio prednost od 70.tak metara. Nažalost iz nepoznatog razloga u zavoju broj 4 ugasio mu se motor. Najgore od svega je što smo nakon 10 minuta upalili motor i on radi bez greške, tako da nas čeka enigma kod kuće. Hvala bogu da Martin nije pao što sam u prvi trenutak pomislio. Ovo čemo rješiti. Trka je izgubljena ostali smo bez bodova. Nije to ono najgore izjalovio nam se plan- brutalno proći kroz prvenstvo sa svim pobjedama.Hvala svima na podršci i što vjerujete i navijače za Martina.

Nažalost, i to je dio sporta, ali mi se nadamo da je ovo samo jedan mali ''pad'' u karijeri koja tek treba dostići vrhunac. 

Komentari