GRK VARAŽDIN 1930

Matej Mišković: Ostajem trener u GRK Varaždin 1930

Objavljeno: 08.05.2022. 19:12

Zadnja izmjena: 08.05.2022. 19:30

GRK Varaždin 1930 završio je sezonu u Ligi za prvaka, Paket24 Premijer lige s tri osvojena boda i na posljednjem šestom mjestu.

Klub je u Ligu za prvaka krenuo s trenerom Emersonom Žnidarićem, ali je došlo do smjene nakon 3. kolu Lige za prvaka i momčad preuzima Matej Mišković.

Dok kraja sezone ostvarili su ukupno jednu pobjedu i jedan remi i to protiv ekipe Poreča, ali natjecanje u Ligi za prvaka nosi komfor jer nema ispadanja i mogu se isprobati i neki mladi igrači. Osim toga tijekom Lige za prvaka momčad je napustio jedan od ponajboljih igrača, Fabijan Grubišić koji se pridružio hrvatskom prvaku, momčadi PPD Zagreb.  

Ukupno trener Matej Mišković ovako je vidio tijek sezone u ligi za prvaka, Paket24 Premijer lige.

- Nosili smo se sa svim i svačim ali u konačnici završili smo s pozitivnim rezultatom, remijem s momčadi Poreča. Završili smo Ligu za prvaka na 6. Mjestu, na čemu čestitam stručnom stožeru i ekipi. Sada nemamo ništa drugo za raditi nego već sada krenuti lagano s pripremama za novu sezonu. Analizirati gdje smo, što smo i gdje možemo biti bolji, gdje se možemo i možda pojačati i na nekim pozicijama, rekao je Mišković i dodao kako ostaje trener u GRK Varaždin 1930.

Komentari