NK VARAŽDIN

Matej Senić danas prvi puta u životu postigao hat trick

Objavljeno: 23.04.2022. 21:04

Zadnja izmjena: 23.04.2022. 22:23

Matej Senić igrač je današnje utakmice između Varaždina i Osijeka II. Po prvi puta u životu postigao je tri pogotka na jednoj utakmici i tako osigurao Varaždinu uvjerljivu pobjedu prije susreta s Rudešom.

Odlično izdanje Varaždina i pobjeda od 4:1, nad mladom ekipom Osijeka II, potvrdilo je da u varaždinskim redovima imaju skrivenog nogometnog "dragulja" Mateja Senića, koji je odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu Varaždina. Što se tiče utakmice Matej ju je ovako doživio.

- Od prve minute išli smo maksimalno. Od prve do posljednje minute vidjelo se koliko smo željeli ovu pobjedu. Jedino šteta za crveni karton Kolarića, jer će nam on puno nedostajati u sljedećem susretu. Ali dočekali smo i kiks Rudeša pa sad imamo pet bodova prednosti, posjetio je Senić.

Naglasiti se mora kako mu je ovo prvi hat trick i koliko je bio sretan nakon skandiranja njegovog imena s varaždinskih tribina. 

- Nikad do sada nisam zabio hat trick i evo dogodilo se sada kada je najbitnije. Ali zasluge idu svim suigračima, posebno Postonjskom koji ima najbolji centaršut. To vježbamo na treningu i evo urodilo je plodom, dodao je Senić.

Komentari