KKK VARTEKS

Medalje za članove KKK Varteks na 53. međunarodnom maratonu

Objavljeno: 07.11.2022. 07:57

Zadnja izmjena: 07.11.2022. 08:02

Članovi Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na 53. međunarodnom maratonu od  Samoborskog otoka do Zagreba. Na stazi dužine 20 kilometara nastupilo je 79 posada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

  • Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su u konkurenciji kajaka jednosjeda kod kadetkinja Hana Valjak, kod mlađih kadeta Marin Bjeliš, u turističkom kajaku Damir Staneković, te u turističkom kanu dvosjedu Robert Rauš i Davorin Šestanj.
  • Drugo mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu među mlađim kadetima Neo Vugrek.
  • Treće mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu kod polaznika škole kajaka Borna Valjak, junior Jan Petrić i u kanu jednosjedu Danijel Mijatović.

U kajaku kod kadeta nastupio je Matija Novak koji se plasirao na 4. mjesto kao i Filip Staneković kod juniora, a u turističkom kajaku Nikola Novak plasirao se na 7. mjesto. U turističkom kanu dvosjedu Darko Tomašek i Igor Krajcar zauzeli su 4. mjesto. Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 km koja je bila na jezeru Jarun.

Nakon maratona održana je 2. utrka Kupa mladih Grada Zagreba u slalomu na kojoj je u kajaku jednosjedu kod kadetkinja pobijedila Hana Valjak kao i Jan Petrić kod mlađih juniora. U kajaku kod polaznika škole kajaka Borna Valjak plasirao se na 2. mjesto, a Marin Bjeliš kod mlađih kadeta na 3. mjesto. Neo Vugrek kod mlađih kadeta bio je 4., a Matija Novak kod kadeta zauzeo je 6. mjesto.

Komentari