Međunarodnim natjecanjem obilježeno 40 godina Kickboxinga u Varaždinu

Objavljeno: 19.12.2013. 18:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Četrdeseta godišnjica Kickboxinga u Varaždinu obilježena je u nedjelju 15. prosinca u Dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu.

Tamo se, naime, održalo jako međunarodno natjecanje u Kickboxingu u disciplinama Point Fight, Ligh Conctact i Low Kick, a borci iz varaždinskog kluba nastupili su s 12 natjecatelja i postigli izuzetan uspjeh.

Ukupno je sudjelovalo 655 natjecatelja iz 80 klubova, iz 7 država. A od spomenutog velikog broja natjecatelja, na turniru se posebno istaknula Marija Kosi koja je proglašena najboljom seniorskom natjecateljicom turnira u ženskoj konkurenciji.

U tzv. "najtvrđoj disciplini" Low Kick, Marija je došla do titule prvakinje svladavši natjecateljice Moniku Babić, Elenu Maškarin i Šteficu Bubnjarić. U svim borbama pokazala je nadmoć i postala prvakinjiom u kategoriji do 65 kilograma.

Tomislav Jalšovečki također je osvojio titulu najboljeg, ali u muškoj kategoriji do 54 kilograma. S lakoćom pobjedivši protivnike, pokazao je pritom da se u nadolazećim radobljima na njega može itekako računati.

Roko Škarica u teškoj kategoriji (+89 kg) i Petra Jalšovečki (do 50kg) okrunili su se zlatnim odličjima, te izvrsnim borbama stali uz bok Mariji i Tomislavu.

Komentari