Medveščak korak do polufinala u doigravanju EBEL-a

Objavljeno: 24.02.2012. 09:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

 Furioznom  igrom Medveščak je protiv Znojma upisao i treću pobjedu (5-0) u četvrtfinalu doigravanja EBEL-a. Pobijede li u nedjelju u Češkoj, Medvjedi će postati prvi koji će osigurati polufinale, piše index...

- Ovo je naša najbolja utakmica dosad, ne znam jesam li ikad u play-offu vodio 3-0 u pobjedama- priznao je Marty Raymond.

Trener Medveščaka, naravno, bio je oduševljen novom peticom koju su podarili Česima. Ali, prije pohvala za fantastični blitzkrieg početkom druge trećine upozorio je na nešto slabiji početak utakmice.

- U prvoj trećini odigrali su jako tvrdo, stvarali su nam neprilike, ali u drugoj smo uzeli utakmicu, golovi su se redali jedan za drugim. Mnogi moji igrači bili su dobri, i ne bih htio nikog posebno izdvajati. Siddall, Trukhno, Day, Kristan... Svi su oni odigrali odlično- rekao je Raymond na press konferenciji poslije utakmice, dodavši kako ga ne iznenađuje tako velika razlika, makar se radilo o play-off okršaju.

Njegov kolega Martin Stlovkal bio je smušen nakon poraza.

- Naše šanse za pobjedu bile su dosta dobre nakon prvog perioda. Što reći u ovom trenutku, kad je pet prema ništa. Probat ćemo u nedjelju Medveščaku pokvariti planove-  rekao je Stlovkal, koji nikako nije mogao prežaliti prvu trećinu.

Greg Day igrao je odlično, zabio je i jedan pogodak.

- Nakon nešto slabijeg početka u drugoj i trećoj trećini pronašli smo balans, igrali smo našu igru, ali valja sve ovo ostaviti iza sebe i u nedjelju dovršiti posao-  dodao je Greg.

Matt Siddall sprašio je Česima dva gola.

- Naravno da sam sretan, igrali smo dobro u većem dijelu utakmice i zasluženo smo ih dobili. Ne smijemo sad pasti u euforiju, u nedjelju nas čeka četvrta utakmica-  zaključio je Siddall.

Izvor: index.hr

Komentari