Medvjedi protiv Orlova po treću pobjedu i polufinale

Objavljeno: 23.02.2012. 12:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Nenad Dugi / CROPIX

Medveščak u trećem susretu četvrtfinala EBEL-a lovi treću pobjedu protiv češkog Znojma. Momčad Martyja Raymonda je jedina u ligi uspjela povesti s 2-0 u seriji, ostale momčadi su izjednačene na 1:1.  U četvrtak na led užarene atmosfere Ledene dvorane Medvjedi izlaze sa samo jednim motivom, trećom pobjedom koja ih vodi na korak do polufinala, piše Ana Legradi za Sportnet

Prve dvije utakmice četvrtfinala Medveščak je odradio prema planu. Iskustvo Zagrepčana je presudilo u odnosu na mladi sastav Znojma i Medvjedi su u dvije pobjede upisali ukupno osam golova, a primili samo tri. Nova destinacija u seriji je Ledena dvorana, a domaćinima se pruža prilika da nastave pobjednički niz.

Najbolji strijelac u redovima Medvjeda je Joel Prpić s dva upisana pogotka, a Robert Kristan je uvjerljivo najbolji golman doigravanja s 94,80 posto obrana. Pred domaćom publikom na led neće izaći centar Medveščaka Gal Koren koji se oporavlja nakon operacije koljena.

Češki debitanti u EBEL-u su tokom sezone imali problema s golmanima. Filip Landsman se ozlijedio na utakmici u Zagrebu 30. prosinca kada je na njega nezgodno naletio Vjačeslav Truhno. Ondrej Kacetl je također ozlijeđen, a iskustvo na golu skuplja 21-godišnji Marek Ciliak.

 

Izvor: hrsport.net

Komentari