Medvjedi se vratili na led osvajanjem boda u Villachu

Objavljeno: 21.12.2011. 10:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: medvescak.com

Hokejaši Medveščaka vratili su se na led nakon reprezentativne pauze i izgubili nakon raspucavanja u Villachu. No, svi u klubu su zadovoljni osvajanjem boda kojim su se još više približili drugom mjestu koje drži Red Bull.

Medvjedi su bili bolja momčad tijekom cijelog susreta, ali ''lutrija'' kaznenih udaraca je na kraju odlučila sasvim drukčiji ishod.

Ipak, Medvjedi su pokazali borbenost i karakter koji su imali i prije reprezentativne pauze koja je kod njih trajala malo duže, 11 dana, budući da su u prethodnom kolu bili slobodni.

Strijelac za Medveščak bio je kapetan Alan Letang, dok je za Villach pogodio Mitchell.

Mrežu Medveščaka, koji je u Villachu nastupio Vjačeslava Truhna i Pascala Morencya, čuvao je drugi vratar Michael Ouzas koji je imao nekoliko odličnih obrana i bio je jedan od boljih igrača na ledu.

- Dobio sam priliku braniti. Igrali smo čvrsto i obrambeno smo bili dobri. No, ovo je bila jedna od teških utakmica. Uzeli smo bod na gostovanju, što je jako bitno - rekao je Ouzas nakon utakmice na kojoj je dokazao da Medvjedi uz Kristana imaju još jednog odličnog vratara.

Idući susret na rasporedu je u četvrtak kada Medvjedi gostuju kod Sape Fehervar AV19 u Mađarskoj. Na domaći teren vraćaju se u ponedjeljak kada će odmjeriti snage sa Grazom.

32. KOLO EBEL

EC REKORD-FENSTER VSV - KHL MEDVEŠČAK 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)

VILLACH - Stadthalle Villach. Gledatelja 3445. Suci: Jelinek, Trilar, Johnston i Rakovič.

STRIJELCI:

0:1 MED Letang (Kinasewich, Prpic, 28)

1:1 VSV Mitchell (Kaspitz, Damon, 32) PP2

2:1 VSV Mitchell (65) PS

EC REKORD-FENSTER VSV: Starkbaum, Wieser, Mitchell, Unterluggauer, Razingar, Damon, B. Petrik, Bacher, Kuznik, Craig, Kaspitz, Peintner, Altmann, N. Petrik, Pewal, Weller, Köfeler, Martinz, Hartl.

KHL MEDVEŠČAK: Ouzas, Kristan, Sertich, Martinović, Kinasewich, Prpic, Banham, Letang, Waugh, Koren, Day, Zanoški, Pokulok, MacAulay, Brine, Naglich, Kostović, Šijan, Kanaet, Blagus, Rajsar.

ISKLJUČENJA: Villach 6, Medveščak 22.

UDARCI NA GOL: Villach 32, Medveščak 35.

Komentari