Medvjedi se za novu sezonu spremaju na turniru u Švicarskoj

Objavljeno: 09.04.2011. 14:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: KHL Medveščak

Medvjedi će u sklopu priprema za sezonu 2011./2012. odmjeriti snage na velikom međunarodnom turniru u Švicarskoj u organizaciji EV Zug - Kolin Cup.

U petom izdanju iznimno jakog međunarodnog turnira Kolin kupu po prvi puta će, uz dvije domaće momčadi EV Zug i Kloten Fylers, sudjelovati jedna momčad iz ruskog KHL-a Torpedo Nizhny Novgorod te momčad iz EBEL-a zagrebački Medveščak!

Medvjedi će se stoga za novu EBEL sezonu u Ledenoj dvorani Doma sportova, zagrijati na pozivnom turniru u Zugu gdje će po prvi put zaigrati protiv švicarskih i ruskih prvoligaša.

Na Kolin Cupu u prošlosti su nastupale, ali i osvajale, momčadi Adler Mannheim (dvaput prvo mjesto), Kloten Flyers (jednom prvo mjesto) i EV Zug (jednom prvo mjesto), zatim Modo Hockey, iz elitnog švedskog razreda hokeja, Espoo Blues iz Finske, Ambri Piotta i Lugano iz Švicarske i Chemopetrol Litvinov i Energie Karlovy Vary iz Češke.

Također, EV Zug će biti i jedan od sudionika Memorijalnog turnira Ferdo Spajić koji će se održati u Zagrebu od 2. do 4. rujna 2011. u organiziaciji Medveščaka.


Komentari